• Pachet
PACHET TĂRÂȚE PSYLLIUM ȘI SEMINȚE
 

Pentru o dietă echilibrată și care să te facă să te simți în formă, îți recomandăm acest pachet format din tărâțe de psyllium și semințe.

Datorită conținutului ridicat de fibre, tărâțele de psyllium pot fi de mare ajutor pentru cei care încearcă să scadă în greutate, persoanelor care încearcă să țină o dietă de slăbire și nu reușesc sau au nevoie de un sprijin suplimentar. Consumate cu 30 de minute înainte de masă, împreună cu un pahar de apă, tărâțele psyllium își vor mari volumul în stomac, dând senzația de sațietate și astfel nu vei mai fi tentat să consumi alimente în exces, dimpotrivă, vei micșora cantitatea ingerată, ajungând, în timp, să slăbești.

Semințele de dovleac sunt bogate în vitamine și minerale, iar de aici derivă un mare număr de beneficii pentru organism. Se pot consuma crude (varianta cea mai bună pentru a beneficia de aportul complet de vitamine și minerale) sau prăjite.

Semințele de cânepă sunt un aliment foarte nutritiv ajutând la buna funcționare a sistemului imunitar. Sunt bogate în grăsimi, proteine și carbohidrați. Consumate într-o dietă echilibrată, susține buna funcționare a organismului, mineralizându-l.

Pachetul conține:



Alte produse din aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Recenzii

Fii primul care scrie recenzia la acest produs !

Produs adăugat la wishlist